Samenwerken

Bereik relevante reizigers

De merken van TND media stellen je in staat om de juiste doelgroep binnen reizend Nederland te bereiken. We bieden uitgebreide mogelijkheden en helpen je graag met het bereiken van jouw doelstellingen.

Iedere titel binnen onze portfolio heeft haar eigen specifieke publiek. En wij weten hoe we ze kunnen bereiken, want we hebben direct contact met onze bezoekers en gebruikers. Deze kennis stelt ons in staat om onze advertentiemogelijkheden optimaal in te zetten en jou de meest passende en doeltreffende oplossing te bieden.

Onze bezoekers

De reistitels van TND media bereiken een breed publiek binnen de gehele internetpopulatie. Alle bezoekers en gebruikers hebben echter één ding gemeen: ze trekken er graag op uit. In de natuur, de stad of naar het strand. Ver weg of dichtbij. Ieder merk heeft bovendien zijn eigen relevante ümfeld op bestemmings- of themaniveau (bijvoorbeeld: verre reizen, familievakanties, jongerenreizen, wintersport of vakantie in eigen land).

De gemiddelde bezoeker van onze websites is:

  • Tussen de 18 en de 60 jaar
  • 60% vrouw, 40% man
  • Gemiddeld tot hogeropgeleid
  • Geïnteresseerd in: reizen, ontspannen, sporten en lifestyle
  • Heeft een bovengemiddeld inkomen

Mogelijkheden

We bieden uitgebreide mogelijkheden om te adverteren. Van display advertising en content integratie tot e-mailmarketing en acties op maat. Of je nu op zoek bent naar het vergroten van je naamsbekendheid, merkloyaliteit of omzet: wij helpen je graag.